Savez za Željeznicu

Sajam prometa i tehnologije u Beogradu

Sajam prometa i tehnologije u Beogradu

U Beogradu se 26. i 27.  travnja 2017.  održava prvi  „Međunarodni sajam za saobraćajne tehnologije i usluge – SEE Mobility 2017“ na kojem mog sudjelovati sve prometne tvrtke kao i tvrtke iz prometne industrije. Više podataka može se naći na www.bsn.rs.

SEE Mobility je međunarodni, i ujedno jedini, sajam na zapadnom Balkanu za prometne tehnologije i usluge koji će se ubuduće održavati svake druge godine.

Sajam obuhvaća područja tehnologije za cestovni, željeznički i javni prijevoz i infrastrukturu, interijer i eksterijer u cestovnim i tračničkim vozilima te prateće usluge i tunelske konstrukcije.

Sajam pruža jedinstvenu priliku za širenje poslovnih aktivnosti tvrtki iz toga područja i mogućnost da svoje proizvode, usluge i nova tehnička rješenja, prezentiraju na jednom vrlo dinamičnom tržištu koje obuhvaća ukupno 7 zemalja sa preko 30 milijuna stanovnika. U narednih deset godina spomenuto područje očekuje značajna revitalizacija željezničke i cestovne infrastrukture, sa predviđenim investicijskim ciklusom od preko 15 milijardi eura.

Za izlagače pripremljena je vrlo povoljna ponudu na atraktivnom prostoru u beogradskom hotelu “Jugoslavija” na samoj obali Dunava koji je jugoistočnu Evropu oduvijek povezivao sa ostatkom kontinenta. Sajam organizira Mreža za poslovnu podršku iz Beograda, a uvjeti izlaganja i svi obrasci za prijavu, mogu se naći na www.bsn.rs. Za sve posjetitelje ulaz na sajam je besplatan.

© 2020 Savez za Željeznicu